078 651 11 17

DoseBadge CR:110A - Geluid Dosimeter

 

Atex explosieveilige geluidsmeter of dosebadge huren?

DoseBadges zijn een unieke oplossing voor geluidsdruk metingen in tijd gezien. De nieuwste CR:100B-versies doseBadges bieden alle metingen die essentieel zijn om te voldoen aan de voorschriften voor beroepslawaai, volgens ARBO richtlijnen en LAeq tijdgeschiedenisgegevens opslaan, inclusief piek (C) en geluids overbelasting overschrijdingen. Naast de nieuwe hardware is er een softwarepakket beschikbaar om de nieuwe mogelijkheden volop te benutten.

Toepassingen van dosebadges in een atex omgeving

  • Meting van persoonlijke blootstelling aan lawaai
  • Geluid op de werkplek beoordelen en bewaken
  • Zorgen voor naleving van de regelgeving inzake lawaai op het werk

Dosebadge Specificaties:

DosisBadge zijn de ideale en unieke oplossing voor meten gedurende langere tijd. Helmaal wanneer dit ook kan plaats vinden binnen een explosiegevaarlijke ATEX EX zone1.

De doseBadge wordt bediend (reset, gekalibreerd, gestart en gestopt) met behulp van de Reader-eenheid of de Keyfob-afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat de drager het apparaat niet kan bedienen en dus de metingenen kan beinvloeden. De metingen die door de doseBadge in het interne geheugen worden vastgelegd voldoen aan de ARBO regelgeving op het gebied van lawaai op de werkplek.

Metesco levert sets van 2 stuks, 4 stuks of meer uit voorraad voor verhuur.

Geluidsmeter huren, geluidsdosimeter huren, metesco nederland
geluidsmeter huren, dosimeter, software noisetool
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen dosismeter
  • Compact, robuust en lichtgewicht - 51g
  • Geleverd inclusief schouderband
  • 90 min laadtijd, 30 uur batterij duur
  • Eenvoudig uit te lezen via NoiseTools
  • Geleverd per stuk of als set van 5
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.