078 651 11 17

Cesva DC112 - Geluid Dosimeter

 

Geluidsmeter of geluids-dosimeter huren.

De DC112 is een geluid dosimeter overeenkomstig klasse 2 geschikt voor metingen op de arbeidsplaats. De integrerende en overzichtelijke wijze waarop de gegevens worden vastgelegd maakt het een ideaal instrument voor snelle inzet en nauwkeurige metingen.

De CESVA DC-112 dosimeter is ontwikkeld en meet volgens de normen UNE-EN 61252, EN 61252, IEC 61252, UNE-EN 61260, EN 61260, IEC 61260, EN 60651, IEC 60804 en EEC Directive 2003/10/CE. CESVA DC-112 dosimeters bieden de mogelijkheid om in octaafbanden te meten en gedurende langere tijd geluidregistratie en of blootstellingsmetingen te verrichten.

Door het compacte ontwerp van de CESVA DC-112 met groot display en het uitgebreide softwarepakket met meetfuncties en analysemogelijkheden is dit het ideale instrument voor arbo adviseurs. Dit meetinstrument is geschikt voor metingen conform de Nederlandse norm ISO-9612 (voorheen NEN-3418).

Door de aluminium behuizing is gebruik in industriële omgeving mogelijk. De bediening is uitgevoerd met duidelijke toetsen met een extra beveiliging om te voorkomen dat men bedieningsfouten of ongewenste instellingen toepast. Net zoals andere meetinstrumenten uit de CESVA serie meet de CESVA DC-112 dosimeter simultaan alle parameters tijdens de meetsessie. Na afloop van de meetsessie kunnen de gemeten waarden worden geraadpleegd.

De DC-112 is een dosimeter specifiek voor het bij zich dragen van een werknemer, ter controle van de geluidsdruk tijdens werkzaamheden. Voor overige geluidsmetingen, voor omgevingsgeluid, hebben wij o.a. de Cesva SC-160 en de Cirrus 172b.

Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

 

Huur uw geluidsmeter bij Metesco. Meting volgens arbo richtlijnen
dosimeter, geluidsmeter, cesva, arbo richtlijnen geluid
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Analyse in octaafbanden
  • Gelijktijdige meting parameters
  • Grote opslagcapaciteit
  • Download via USB-poort
  • Meten geluid richtlijn 2003/10/CE
  • Welzijn van de werknemer
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.