078 651 11 17

Cesva SC15C - Geluidsmeter

 

Geluidsmeter huren, meten volgens Arbo richtlijn.

De SC - 15c is een gebruiksvriendelijke Type 2 integrerende geluidsmeter. Het meet alle functies tegelijkertijd zoals: LS, LF, Leq, LCpk, L10, L50, L90, maximumwaarden, duur van de meting en geeft de gekozen functie op het scherm weer, wanneer de functie selector is geactiveerd. Zodra een meting is voltooid, kan de laatste waarde van elke functie samen met hun maximale waarden en percentages worden bekeken op de display.  

De SC15c wordt geleverd als huurinstrument met een softwareprogramma voor PC waarmee direct is te communiceren of metingen direct via de software mogelijk te maken. De software laat de metingen grafisch en in numerieke waarden zien en slaat de data op de harde schijf op.  De CESVA SC - 15c is een integrerende geluidsniveaumeter waarmee u ook in het interne geheugen data kunt opslaan.

Voor het in kaart brengen van geluidsdruk waaraan werknemers worden blootgesteld, hebben wij de DC-112 Dosimeter beschikbaar.

 

 

Cesva SC15C - Geluidsmeter
Cesva SC15C - Geluidsmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Klasse 2 geluidsmeter
  • Meet 30 tot 130 dB(A)
  • Equivalente en tijdsduur metingen
  • Compact
  • Eenvoudige bediening
  • Geheugen voor 3uur data
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.