078 651 11 17

Cesva SC160 - Geluidsmeter

Metesco verhuurt de Cesva SC-160 integrerende octaafband analyzer en geluidsmeter. Indien u deze meter huurt beschikt u over een groot permanent geheugen waarmee langdurig tot enkelen dagen gegevens kunt monitoren. Optioneel is de meter uit te breiden met een dosimeter module waardoor metingen van de geluidsdruk belasting op de arbeidsplek kunnen worden verricht. Met deze module kan de SC-160 gebruikt worden als dosimeter en als datalogger om uitgebreid onderzoek te doen in het kader van de ISO-9612 (voorheen ISO-9612 (voorheen NEN-3418)) inzake het aspect Lawaai op de Arbeidsplaats.

De CESVA SC-160 geluidsmeter biedt een groot dynamisch meetbereik van 100 dB (30-130 dB(A). De SC-160 geluidsmeter meet als geluidsniveaumeter A, C, lineair en impuls gewogen en gelijktijdig, alsmede equivalente, minimale, maximale en statistische waarden.

De spectrum analysator modus kunt u gelijktijdig en in real time toepassen voor het meten van het geluidsdruk en het piek-niveau voor octaafbanden, gericht op de frequenties 31,5, 63, 125, 250, 500, 1000, 2000, 4000, 8000 en 16000 Hz (zonder frequentie weging) en de globale waarden met alle frequentie aanpassingscoëfficiënten.

De meetwaarden worden getoond in een groot en overzichtelijk display. Aansluiting op een pc is mogelijk via bluetooth of datakabel.

Voor het analyseren van geluidsdrukbelasting waaraan werknemers worden blootgesteld, hebben wij o.a. de DC-112 beschikbaar of andere dosimeters van een ander merk.

Bent u geinteresseerd om deze geluidsmeter te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Geluidsmeter huren, Metesco Nederland, klasse 2 geluidmeter
Geluidsmeter huren, dosimeter huren, cesva, cirrus
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Klasse 2 integrerende geluidsmeter
  • Real time octaafband spectrum analyser
  • Akoestiek metingen
  • NC evaluatie, meting van de nagalm tijd
  • Geleverd inclusief software ter analyse
  • Eén enkel bereik van 30 tot 140 dB
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.