078 651 11 17

Testo 435 - Klimaatmeter

De Testo 435 is een universeel inzetbare klimaatlogger voor gebruik bij klimaatsystemen en voor het monitoren van het binnenklimaat.

Met de 435-4 kunt u onder andere luchttemperatuur, debiet, volumestroon, relatieve luchtvochtigheid, CO2, luchtdruk en lux meten. Ook heeft het instrument een ingebouwde drukverschilsensorn voor het uitvoeren van pitotbuis metingen. 

Een veel ingezette combinatie is de 435-4 klimaatlogger met de IAQ sonde welke luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk en CO2 meet. Hiermee krijgt u een perfect beeld van het betreffende binnenklimaat.

Het instrument is eenvoudig inzetbaar, zonder ingewikkelde software of benodigde training. Afhankelijk van uw wensen leveren wij de gewenste sensoren mee en stellen het meetinterval voor u in. U ontvangt een plug & play systeem.

Het instrument heeft een intern geheugen voor ca. 10.000 meetwaarden. Zeer eenvoudig in gebruik en te koppelen aan een groot aantal sensoren. Metesco heeft zowel de logger als de sensoren beschiukbaar voor verhuur.

Klimaatmeter huren, testo 435 huren, temperatuur meten huren
temperatuur meter huren, veleugelrad anemometer huren, luxmeter huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Multifunctionele klimaatlogger Testo
  • Pitotbuis, CO2 sensor, Luchtvochtigheid
  • Ingebouwde drukverschil sensor
  • PC software voor het uitlezen
  • Geheugen voor 10.000 meetwaarden
  • Verschillende sensoren beschikbaar
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.