078 651 11 17

Fluke 6500-2 - Pattester NEN3140

De Fluke 6500-2 is een eenvoudig te bedienen apparatentester volgens de NEN3140 regelgeving. Deze PAT tester is eenvoudig te bedienen, heeft een groot grafisch display en wordt geleverd met eenvoudig te bedienen software.

Het instrument is voorzien van een qwerty toestenbord, waarmee eenvoudig de gewenste gegevens ingegeven kunnen worden. Locatiegegevens, klant, merk, type enzovoorts.

Het instrument heeft standaard tests voorgeprogrammeerd, waarmee basis tests op eenvoudige wijze kunnen worden uitgevoerd. Voor ervaren gebruikers is er de mogelijkheid om aanvullende, uitgebreide tests uit te voeren.

Het instrument voldoet aan o.a.  EN61326-1 en NEN-EN-IEC 61010-1:2010.

Het geheel wordt geleverd als complete kit met meetsnoeren, meetpennen en software. Wij hebben dit type instrument in ruime mate voorradig.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Installatietester huren, nen3140 keuren
gereedschaptester huren bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • NEN 3140 Apparatentester / PAT tester
  • Fluke kwaliteit met qwerty toetsenbord
  • Start tests met 1 druk op de knop
  • Pass/Fail indicatie
  • Geleverd als complete kit
  • Voorgeprogrammeerde tests (auto)
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.