078 651 11 17

Megger PAT410 - Pattester NEN3140

De PAT410 is een apparaten tester van het uiterst betrouwbare merk Megger. Deze PAT tester is specifiek ontwikkeld voor het uitgebreid testen van elektrische instrumenten en apparaten volgens NEN3140.

Het instrument heeft een qwerty toestenborg voor het eenvoudig ingeven van gegevens van de te testen instrumenten en apparaten. Gegevens als locatie, klant, merk en type kunnen worden ingegeven. Het instrument heeft intern geheugen voor het opslaan van 10.000 meetwaarden.

Het is mogelijk drempelwaarden in te stellen voor goed- en afkeur. Er is een testfunctie voor mobiele aardlekschakelaars en een expert-functie voor ervaren gebruikers.

Geleverd als complete kit. Optioneel geleverd inclusief barcodescanner en printer.

 

Gereedschaptester huren, megger pat410, fluke6500-2
Fluke 6500-2 huren, Megger Pat410 huren. gereedschaptester huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • NEN3140 Apparaten tester
  • Megger kwaliteit met qwerty toetsenbord
  • Groot, helder display
  • Geheugen voor 10.000 meetresultaten
  • Eenvoudig uit te lezen via USB
  • Drempelwaarden goedkeur/afkeur
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.