078 651 11 17

HD2070 - Driekanaals trilling analyzer

De HD2070 is een draagbare, 3-assige trillingsanalyzer, welke parameters monitort die relevant zijn binnen de regelgeving ter bescherming van werknemers.

Het instrument detecteert versnelling, snelheid en verplaatsing en berekent piekniveaus, trillingsdosis (VDV) en voert statistische analyses uit.

Gemeten data kan worden opgeslagen op het intern geheugen of op extern geheugen (tot 2GB). Het is mogelijk om spraakbestanden bij de records op te nemen. Het instrument  kan ook gebruikt worden als audio recorder.

Er wordt software meegeleverd om de gelogde data te onderzoeken en analyseren. Ook kan hiermee een aantal standaard meetprogramma’s worden aangemaakt, voor klantspecifieke toepassingen.

Het instrument wordt geleverd als complete kit, met daarin onder andere de analyzer zelf, 3-assige versnellingsmeter voor hand-arm trilling, 3-assige versnellingsmeter voor whole body trilling en accessoires als passende statieven etc.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WBGT meter huren, whole body analyzer huren
trillingsanalyzer huren, Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trillingsmeter voor lichaamstrilling
  • ISO8041 - ISO5349 - ISO2631 - IEC61260
  • Detecteert versnelling over 3 assen
  • Versnelling, snelheid en verplaating
  • Whole body, hand-arm, gebouw trilling
  • Instrument is aan te sturen via PC
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.