078 651 11 17

Casella Microtherm - WBGT Meter

De Casella Heat stress meter is een eenvoudig te bedienen WBGT hittestress meter. Dit instrument wordt toegepast voor bepalen van de arbeidsduur van werknemers. Aan de hand van de berekende WBGT-index wordt een verantwoorde arbeidsduur belasting voor werknemers onder specifieke omstandigheden bepaald.

Het instrument kan worden ingezet voor werknemers die onderhevig zijn aan koude en aan warme werkomstandigheden.

 

In de PC software kunt u de soort van arbeid, de aard van de kleding invoeren en daaruit volgt vervolgens een (in ARBO wet bepaalde) index welke herleidbaar is naar de maximale arbeidsduur voor uw medewerker. 

Geschikt voor metingen in het brandweerwezen, energiecentrales, maar ook voor arbeid van dakdekkers, stratenmakers of bakkerijen. Specifiek ontwikkeld voor het bepalen van rusttijden / pauzes voor werknemers in uitdagende werkomgevingen.


Casella wbgt meters zijn in Nederland te huur bij Metesco. 

 

Wet bulb globe temperature, huur, Metesco, arbo
Wbgt meter huren, Metesco nederland, casella, arbo metingen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Betrouwbaar en robuust instrument
  • Thermische belasting direct berekend
  • Software voor berekening Index
  • Helder scherm voor direct weergave
  • Datalog functie voor ± 50.000 meetpunten
  • Geleverd met optionele statief en statiefvoet
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.