078 651 11 17

Casella Microtherm - WBGT Meter

De Casella Heat stress meter is een eenvoudig te bedienen WBGT meter. Dit instrument wordt toegepast ter bescherming van werknemers. Aan de hand van de berekende WBGT-index wordt een verantwoorde arbeidsduur belasting voor werknemers onder specifieke omstandigheden bepaald.

Het instrument kan worden ingezet voor werknemers onderhevig aan koude en aan warme werkomstandigheden.

Er kan exact worden bepaald aan welke omstandigheden de werknemers worden blootgesteld in de werkomgeving, kijkend naar de temperatuur. Het instrument combineert namelijk de resultaten van de 3 verschillende temperatuursensoren in een berekende waarde die kan worden vergeleken met een referentiewaarde.

In de PC software kunt u de mate van arbeid, de aard van de kleding invoeren en daaruit volgt vervolgens een (in ARBO wet bepaalde) index welke de maximale arbeidsduur voor uw medewerker weergeeft.

Ideaal voor brandweerlieden, werknemers in energie centrales, bakkerijen, of bijvoorbeeld bij hoogovens. Specifiek ontwikkeld voor het bepalen van rusttijden / pauzes voor werknemers in uitdagende werkomgevingen.


Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wet bulb globe temperature, huur, Metesco, arbo
Wbgt meter huren, Metesco nederland, casella, arbo metingen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Betrouwbaar en robuust instrument
  • Thermische belasting direct berekend
  • Software voor berekening Index
  • Helder scherm voor direct weergave
  • Datalog functie voor ± 50.000 meetpunten
  • Geleverd inclusief statief en statiefvoet
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.