Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Ecom PMR1000

Licentievrije portofoon voor gebruik binnen ATEX omgeving. Tot 3 km bereik. Makkelijk te bedienen portofoon voor gebruik in de industrie en dagelijkse inzet van uw projecten. Optimale en veilige communicatie binnen Explosiegevaarlijke omgeving. Wij verhuren ook ATEX telefoons.

Product kenmerken

  • Voor zone1 (gas) én zone 22 (stof)
  • Geschikt voor gebruik in de licentievrije band
  • 8 kanalen met subkanalen
  • DCS call voor heldere ontvangst en verzenden
  • tot maximaal 3 km bereik
  • Squelch toets 9 niveau instellingen
  • IP54 bescherming

Productinformatie aanvraag

ATEX Meetinstrumenten

Over Ecom PMR1000

Explosiegevaar is binnen ATEX zones niet onwaarschijnlijk. Ook bij onderlinge communicatie dient men zich aan voorschriften te houden. Een explosieveilige portofoon is door de speciale aanpassingen uitstekend geschikt voor communicatie. De licentievrije toestellen van Metesco beschikken over tot wel 8 kanalen zodat altijd ruimte is om te communiceren. Met de bij te leveren software is het apparaat perfect op maat te configureren. De grote accucapaciteit garandeert een lange gesprekstijd. Deze portofoon wordt standaard geleverd met oplader. Download voor meer informatie de product-informatiesheet.

 

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Vergelijkbare producten