Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

ATEX gecertificeerde telefoons voor in zone 2/22

Huren van uw intrinsiek veilige, gecertificeerde ATEX telefoon speciaal voor in zone 2/22. Geen investeringen, lage kosten. Het betaalbare alternatief voor aankoop van deze prijzige telefoons. ATEX of explosieveilige telefoons en Ex smartphones voor verhuur vindt u bij Metesco.

Productoverzicht ATEX Telefoons zone 2/22

Is655 2 Atex Smartphone Zone 2 22 Metesco

i.safe IS655.2

  • ATEX smartphone zone 2/22
  • Draait op Android 9.0
  • 4G en Bluetooth 5.0
Geen afbeelding gekozen

Ecom EX-GSM01

  • Geschikt voor zone II (gas) én zone 22 (stof)
  • Grote accucapaciteit
  • Simlockvrij
Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over ATEX meetinstrumenten

Wanneer u aan het werk gaat binnen een ATEX zone is het van belang dat u de juiste apparatuur bij u heeft. Zo kunt u gebruik maken een ATEX telefoon of ATEX smartphone voor communicatie tussen collega’s of een ATEX camera voor het vastleggen van de werkzaamheden op locatie. Ook heeft Metesco ATEX verlichting voor bouwplaatsen, ATEX flowmeters voor het meten van de flow in leidingen en ATEX loadcells voor het meten van kracht of gewicht in de verhuur. Zo huurt u goedkoop en snel de juiste ATEX apparatuur via metesco.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op!

In deze productpagina's kunt u verschillende producten vinden die gecertificeerd zijn voor ATEX zoneringen. Bekijk ze allemaal snel!

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Metesco