078 651 11 17

Digitale ATEX fotocamera - Icam 501

 

Huur uw Atex explosieveilige digitale fotocamera

De Extronics Icam 501 is een Zone0 explosieveilige digitale camera van Extronics. De Icam 501 is het volwaardige lichte en compacte alternatief voor de Cordex digitale atex camera's.

Deze camera heeft batterijen van Duracell, penlites, welke overal en betaalbaar beschikbaar zijn. Daarnaast beschikt de camera over een memorecorder functie waar de gesproken informatie wordt opgeslagen bij de foto en bij de foto blijft ook na downloaden ervan. Het indeale inspectie en rapportage instrument voor de industrie.

De Extronics Icam 501, geschikt voor ATEX Zone0

Deze digitale fotocamera is ATEX, IECEx en FM gecertificeerd. En wordt in diverse sectoren gebruikt zoals op gas&olie productie platforms maar ook in de mijnbouw of op raffinaderijen om er maar een paar te noemen. De Cordex en extronic camera`s zijn leverbaar uit voorraad.

Digitale ATEX fotocamera - Icam 501
Digitale ATEX fotocamera - Icam 501
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zone 0 fotocamera
  • USB aansluiting
  • Verwisselbare Duracell baterij
  • Flits functie en memorecorder
  • Zeer compact en eenvoudig
  • 3.1 Megapixel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.