078 651 11 17

ATEX Meetinstrumenten

Atex zone
Let bij de huur van ATEX apparatuur er altijd op dat de apparatuur geschikt is voor de juiste ATEX Zone. De ATEX Zone wordt aangegeven volgens de ATEX richtlijn. We hebben een uitgebreid assortiment aan ATEX apparatuur in de verhuur. Twijfelt u of heeft u advies nodig bij de juiste keuze Atex apparatuur en ATEX zonering. Neem dan contact op via de website of telefonisch, onze specialisten op het gebied van ATEX helpen u graag verder.

Atex apparatuur huren
Wanneer u aan het werk gaat binnen een ATEX zone is het van belang dat u de juiste apparatuur bij u heeft. Zo kunt u gebruik maken een ATEX Telefoon voor communicatie tussen collega’s of ATEX Camera voor het registreren van de locatie. Ook heeft Metesco ATEX verlichting voor bouwplaatsen, Atex flowmeters voor het meten van de flow in leidingen en ATEX loadcells voor het meten van kracht of gewicht in de verhuur. Zo huurt u goedkoop en snel de juiste ATEX apparatuur bij metesco.nl.

Atex flowmeter

Atex zone 1 flowmeter - huren metesco

Atex Flowmeter Zone 1 - Fluxus F608

  • Ultrasone ATEX Clamp-on Flowmeter
  • Gecertificeerd voor zone 1
  • Debiet meten 0.01 m/s tot 25m/s
  • Leidingdiameter tot 400mm
  • Nauwkeurigheid ± 1.6% rdg, ±0.01 m/s
  • Waterdichte behuizing, resistent tegen olie
m³/h + J + °C + bar + m/s + L/min
Onze terugbelservice
Bel direct: 078 651 11 17
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.