078 651 11 17

PMR2000 - Portofoon Atex zone 1

Portofoons die doen waarvoor ze zijn gemaakt. Gebruiksvriendelijk en zorgeloos gebruik maakt dat u veilig kunt communiceren binnen een Explosiegevaarlijke omgeving.

De verhuurtoestellen van Metesco werken op een licentie waardoor uw kanalen daadwerkelijk vrij zijn om veilig te communiceren met uw collega's. De 16 kanaals portofoons beschikken over een bereik van ca. 5 km bij een zendvermogen van 1,2W.

Download voor meer informatie het product-informatiesheet op deze pagina.

Alternatief voor deze portofoons zijn de atex telefoons die wij in de verhuur hebben, onder andere de iSafe Innovation 2.0.

Vraagt u vrijblijvend naar de verhuur en verkoopmogelijkheden.

atex communicatie apparatuur huren
atex portofoon huren, atex camera, zone 1 ex portofoon
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gecertificeerd voor Atex zone1
  • Man down functie
  • 16 kanalen
  • Scan functie
  • IP54 bescherming
  • Volledig softwarematig te configureren
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.