078 651 11 17

Ecom Explosieveilige ATEX Led-lamp

Te huur bij Metesco Nederland, de Ecom atex Ex LED power lamp. Perfecte lamp waarbij belangrijke functies zoals accucapaciteit en hoge lichtopbrengst sterk zijn toegenomen.

De 3 LED extra sterke power leds in de kop van de lamp maken dat dit de sterkste handschijnwerper op de markt. De capaciteitsindicatie van de accu en de eenvoudige bediening maken van dit instrument het ideale apparaat voor gebruik door brandweer, in de industrie en voor toepassing in riool en ondergrondse werkzaamheden.

De ATEX goedkeuring inzake explosieveiligheid en de lange levensduur van de accu maken het instrument geschikt voor noodverlichting onder alle omstandigheden.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw atex handlamp bij Metesco Nederland
Meerdere atex led lampen voorradig bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zone0, 1, 20 and 21 geschikt
  • tot 10.000 lux bij een afstand van 1 meter
  • 3 stuks High Power LED lampen
  • Dimfunctie
  • LED levensduur 50.000 uur
  • Flash functie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.