078 651 11 17

Innovation 2.0 - ATEX Zone 1 telefoon

De iSafe Innovation 2.0 is een eenvoudig te bedienen, robuuste smartphone. Dit toestel is gecertificeerd voor ATEX Zone 1/21 en is IP68 (waterdicht tot 2 meter).

Deze professionele smartphone is ergonomisch ontworpen om de gebruiker te voorzien van directe toegang tot e-mail en zakelijke applicaties om processen te controleren. Het Android V4.2.1 besturingssysteem maakt gebruik van standaard in de handel verkrijgbare apps en programma's. Het biedt bedrijven een eenvoudig te integreren en kosteneffectieve oplossing om de total cost of ownership (TCO) tijdens de ontwikkeling van toepassingen te verminderen.

Het toestel heeft een geintegreerde camera van 2 megapixel (voorzijde) en 5 megapixel (achterzijde). Wanneer er geen SIM kaart wordt geplaatst kan het instrument worden ingezet als camera. Verder heeft het instrument een LED zaklantaarn,

Of je nu in een olie, gas, chemische of mijnbouwomgeving zit. De iSafe ultra robuuste smartphone zorgt er voor dat u niet  voor onbekende gevaren komt te staan in uw werkomgeving. Hiervoor is onder andere ook de Loneworker Protection beschikbaar.

Te koop en te huur via Metesco Nederland.

Atex smartphone innovation 2.0
huur uw atex instrument bij Metesco, snel verstuurd via UPS
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Android 4.2.1 Platform
  • Dual SIM mogelijk
  • Stof -en waterdicht
  • 5 megapixel camera met flits
  • IP68 - waterdicht tot 2 meter
  • Optionele lone worker protection
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.