078 651 11 17

ATEX Meetinstrumenten

Atex zone
Huur uw ATEX calibrators, dataloggers en communicatieapparatuur bij de specialist. Binnen ATEX explosieveilige zones mag alleen gewerkt worden met ATEX gecertificeerde apparatuur. Metesco heeft een uitgebreid programma aan EX meetapparatuur beschikbaar. Twijfelt u of wens u advies bij de keuze van Atex apparatuur en ATEX zonering. Neem dan contact op via de website of telefonisch, onze specialisten op het gebied van ATEX helpen u gratis verder.

Atex apparatuur huren
Wanneer u aan het werk gaat binnen een ATEX zone is het van belang dat u de juiste apparatuur bij u heeft. Zo kunt u gebruik maken een ATEX Telefoon voor communicatie tussen collega’s of ATEX Camera voor het registreren van de locatie. Ook heeft Metesco ATEX verlichting voor bouwplaatsen, Atex flowmeters voor het meten van de flow in leidingen en ATEX loadcells voor het meten van kracht of gewicht in de verhuur. Zo huurt u goedkoop en snel de juiste ATEX apparatuur bij metesco.nl.

Atex loadcell

Atex testklok huren bij Metesco Nederland, Scotload, Strainstall, Tractel

Testklok Atex zone 1 - 120 ton

  • Testklok 120 ton
  • Atex zone 1 gecertificeerd
  • 0,25% full scale
  • Met draadloze uitleesunit en software
  • Geleverd als set inclusief sluitingen
  • Geleverd inclusief certificaten
Kg + N + ton + kN
Onze terugbelservice
Bel direct: 078 651 11 17
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.