078 651 11 17

Imetrum DMS - Optisch meetsysteem

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) is een uniek meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor.

Het systeem kan vanaf grote afstand optisch (contactloos) beweging monitoren, met een resolutie en nauwkeurigheid van ± 0.1mm.

Het Video Gauge systeem registreert de verplaatsing van pixelpatronen op een camerachip. Deze techniek maakt het mogelijk om vanaf grote afstand (afstand afhankelijk van gebruikte lens), contactloos meerpunts metingen uit te voeren. Er kan tot tientallen punten tegelijk gemeten worden.

Het DMS systeem bestaat uit gepatenteerde video gauge software (VGS) en een zorgvuldig samengestelde camera en lens. Het VGS, die de gemaakte beelden analyseert stelt u in staat real-time de metingen te volgen.

Het Dynamic Monitoring Station kan snel worden opgesteld en reduceert of voorkomt plaatsing van traditionele sensoren. Daarnaast reduceert het meten met ons systeem de kostbare en langdurige voorbereiding en is er geen sprake van stremming voor verkeer en omgeving.

Metesco is officieel distributeur van Imetrum Limited en kan het DMS Video Gauge systeem snel leveren. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in training en support.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

huur uw optisch meetsysteem, metesco uitvoering meting civiele kunstwerken, dynamisch meten bruggen
optisch meetsysteem imetrum, dynamisch meten civiele kunstwerken
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Beweging meten vanaf grote afstand
  • Monitoring kunstwerken als bruggen
  • 100 punts metingen uit te voeren
  • Minimale voorbereiding, maximaal resultaat
  • Geen hinder voor verkeer en omgeving
  • Nauwkeurigheid ± 0.1mm
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.