078 651 11 17

Beton vochtmeter - CME4

De CME4 van Tramex is een basis instrument met analoge weergave voor het meten van het percentage vocht in beton. Het betreft een lichtgewicht, maar robuust instrument.  Direcht inzetbaar voor niet destructieve metingen.

Wanneer beton vers is wil men weten wat het vochtgehalte is voordat men de volgende fase in gaat. Wanneer een nieuwe fase wordt gestart, bijvoorbeeld het leggen van tegels. Indien er teveel vocht in het beton zit dan geeft dit wellicht hechtingsproblemen door condensatie of verlijming van bvb een parketvloer. 

Het instrument meet tot 6% vocht in het beton, waarbij de gemeten waarde met de Hold knop kan worden vastgehouden.

Zeer eenvouding instrument, robuust en snel inzetbaar. Ideaal voor kortstondig gebruik.

 

Tramex wordt door Metesco Nederland verdeelt. Ook kunt u bij Metesco terecht voor keuring en kalibratie van Tramex meters. 

Tramex betonvochtmeter huren bij Metesco
betonvochtmeter tot 6%, huren bij Metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik tot 6% vocht in beton
  • NDT voglens ASTM F2659 (Niet boren)
  • Groot, analoog display
  • Hold knop om waarde vast te houden
  • Battery operated (Supplied)
  • Robuust, eenvoudig, betrouwbaare
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.