078 651 11 17

Proceq Profometer 630 AI

Proceq 600 serie Profometers met touchscreen


De opvolger van de Proceq Profometer 5 serie is de nieuwste generatie dekkingsmeters die tevens geschikt zijn voor uitvoeren van metingen als line scans en het meten grote oppervlakken of roest / corrosie van het wapeningstaal.

De Proceq Profometer is uitgerust met uitwisselbare sondes en kan ook worden geleverd met de optie corrosie analyse instrument. De dekking sonde is tevens uitgerust als puntsonde waardoor u ten alle tijde ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunt meten.
De meegeleverde Proceq Profometer software biedt als voordeel dat u een ruime hoeveelheid aan data kunt opslaan om later via een pc te analyseren, rapporteren of te archiveren.   De grote lithium-ion batterij in het instrument biedt voldoende energie om gedurende 8 uur al uw metingen uit te voeren en beoordelingen van de opgeslagen metingen mogelijk te maken.

Huur dekkingsmeter bij Metesco, profometer huren
profometer huur, wapeningdetector huren
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik tot 190 mm
  • Diameter indicatie tot 63 mm
  • Touchscreen bediening
  • Complete rapportage
  • Linescans tot 10 meter
  • Te huur als complete set
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.