078 651 11 17

Proceq Slaghamer type N

Beton proefhamer volgens Schmidt met een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Voor druksterkte onder de 25 N/mm2 adviseren wij u te kiezen voor type P. Slagenergie 2,207 Nm. Meetbereik 10 tot 70 N/mm2 Nauwkeurigheid: +/- 0,2 R. Schmidthamer Type N is gelijk aan type NR, echter registratie van gegevens op papier is niet mogelijk. De uitlezing is zichbaar op de lineaal aan de meter. Levering incl. carborundumsteen en een draagkoffer. Ook voor pendelhamers en voegenhamers of hechtsterktemeters kunt u contact opnemen met ons.

Ook voor keuren en kalibreren van Proceq apparatuur kunt u terecht bij Metesco Nederland. Kalibraties duren normaliter niet langer dan 5 werkdagen.

 

Proceq Slaghamer type N
Proceq Slaghamer type N
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zwitserse precisie
  • Eenvoudig, snel inzetbaar
  • Directe aflezing van het meetresultaat
  • Eenvoudige bediening
  • meetbereik 10 tot 70 N/mm2
  • Nauwkeurig en betrouwbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.