078 651 11 17

Schmidt Beton slaghamer type NR

Er zijn meerdere technieken voor het bepalen van de betonkwaliteit en hardheid. Voor metingen in het veld bestaan er de schiethamers van PROCEQ, ook wel Schmidthamer genoemd. Wij verhuren de Schmidthamers in verschillende uitvoering tw: N/NR/L/LR en de pendelhamers type P.

De meters worden voorgeschreven in bestekken en richtlijnen volgens diverse instanties. Wij wijzen u graag op:Schmidt terugslaghamer Betonproefhamer volgens Schmidt met een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Voor druksterkte onder de 25 N/mm2 wordt type P geadviseerd. Slagenergie 2,207 Nm. Meetbereik 10 tot 70 N/mm2 Nauwkeurigheid: +/- 0,2 R. Schmidthamer Type NR is gelijk aan type N, echter voorzien van registratie. Levering incl. carborundumsteen en een draagkoffer.

- CUR, Duurzaamheid en onderhoud van betonconstructies,
- CUR-Publicatie 172, Gouda 1998
- CUR, Inspectie en onderzoek van betonconstructies,
- CUR-Aanbeveling 72, Gouda 2000

 

 

 

 

 

 

 

Schmidt Beton slaghamer type NR
Schmidt Beton slaghamer type NR
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzetbaar
  • Compact en roobust
  • Registratie van meetresultaat op papier
  • Eenvoudig in gebruik
  • Meetbereik tot 70 MPa
  • Slagenergie 2.207 Nm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.