078 651 11 17

Proceq Profometer 5 Scanlog

Met de Proceq PROFOMETER 5+ Scanlog dekkingsmeter is het detecteren van wapeningstaven, spanstaven en voorspankabels nog eenvoudiger. Nauwkeurig bepalen van de beton dekking boven de wapening of het bepalen van de wapening diameter van de staven is mogelijk met dit nieuwste instrument van Proceq.

Het instrument heeft een intern geheugen voor het opslaan van de meetwaarden en is voorzien van automatische piekwaardemelding en 0-stelling. Met de grenswaarde-instelling kan men op een snelle manier de minimale dekking controleren doordat er een akoestisch signaal klinkt bij overschrijden van de ingestelde grenswaarde. Overdracht van gegevens via snelle USB connector naar uw pc voor statistische analyses.

U kunt deze meter huren als complete set waarmee u direct van start kunt. Als aanvulling op de standaard Profometer 5 heeft de Scanlog uitvoeren een karretje meegeleverd om de meetsonde in te klikken en makkelijker te meten. Ook kunnen hiermee rasters gescand worden.

Proceq biedt een uitgebreid programma aan meetinstrumenten voor de bouw. Kijk verder op onze website voor informatie of bel 078 6511117. Ook voor keuren en certificeren van PROCEQ instrumenten kunt u contact opnemen met Metesco Nederland. Naast de Profometer 5, heeft Metesco de beschikking over de Profometer PM en de Hilti PS1000 voor meer geavanceerde metingen.

Proceq Profometer 5 Scanlog
Proceq Profometer 5 Scanlog
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snelle en diepe metingen
  • Diameter bepaling afhankelijk van situatie
  • Overzichtelijk grafisch display
  • Opslaan van gegevens
  • USB verbinding met PC
  • Statistische rapportage gegevens
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.