078 651 11 17

Kabel- en leiding detector - Genny Cat4

Radiodetection kabeldetectie apparatuur huurt u van Metesco Nederland BV.

De CAT4 van Radiodetection is een eenvoudig te bedienen kabeldetector voor zeer algemeen gebruik. Het voorkomen van kabelschade doet u door gebruik te maken van deze kabeldetectie kit.

De regelgeving in de steeds strengere sector maakt dat u verplicht bent te onderzoeken of er kabels en leidingen lopen op plaatsen waar u wilt graven. De C.A.T4 en Genny4 producten zijn ontwikkeld ter voorkoming van schade aan ondergrondse kabels en leidingen tijdens het afgraven. Daarnaast reduceert u de risico's op gevaar en ongelukken voor uw personeel. De C.A.T4 instrumenten zijn ontwikkeld voor detecteren van signalen gegenereerd door de Genny4 of van inherent afstralend van metalen voorwerpen.

De CAT4 en Genny4 zijn geavanceerde kabelopspoorsysteem van Radiodetection en te huur bij Metesco. Zij bieden optimale prestatie, hogere veiligheid en zekerheid en zijn door de geavanceerde functies een ideaal huurapparaat.

Kabel- en leiding detector - Genny Cat4
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Veiliger graven door De StrikeAlert™
  • Optionele dataopslag
  • Dynamische overbelasting bescherming
  • Avoidance Mode™ zodat u tijd bespaart
  • Instebare gevoeligheid signaal
  • Verkeerd gebruik detecteren
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.