078 651 11 17

Leica Geosystems Digicat 750i XF

De Digicat 750i XF is een kabeldetector met intern geheugen. Het geheugen slaat alle gegevens over de genomen metingen op en deze informatie is vervolgens uit te lezen via PC met bluetooth verbinding. Software wordt hier voor meegeleverd.

Het instrument heeft de mogelijkheid tot het inschatten van de diepteligging. In combintie met de Digitex transmitter kan er worden geschat hoe diep het gedetecteerde element ligt. Met behulp van de signaalklem kan een uniek signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

De 750i XF heeft uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Om kabelbreuk op te sporen moet u bij minimaal een van de 2 uiteinden van een kabel kunnen komen. Het signaal welke op kabel wordt gezet kunt u volgen tot de breuk, waar het signaal zal wegvloeien de aarde in. Dit geeft een indicatie van de breuk locatie.

Het instrument geeft 3 indicaties van signaalsterkte weer. Een signaalbalk en signaalgetal op het display en toonsignaal (geluid).  

 

Leica Geosystems Digicat 750i XF
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kabeldetector inclusief transmitter
  • Diepte en stroomsterkte indicatie
  • Software en signaalklem meegeleverd
  • Mogelijkheid tot opsporen kabelbreuk
  • Voor inzet voor graafwerkzaamheden
  • Waarborgt veiligheid werknemers
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.