078 651 11 17

Leica Ultra - kabel(breuk) detector

De complexiteit van ondergrondse leiding- en kabelwerken zijn voortdurend in beweging. Het precies in beeld krijgen van een kabel ligging is dan ook niet eenvoudig. Vanuit het CLIC WION kadaster wordt ook wel informatie verstrekt over de ligging van ondergrondse kabels en leidingen, maar toch blijft bij graven de verantwoordelijkheid bij de "grondroerder". Controle op aanwezigheid van kabels en leidingen blijft dus altijd noodzakelijk.

Met de Leica Ultra is de kans op een kabel raken tijdens uw graafwerkzaamheden erg klein. U weet natuurlijk dat het grootste belang niet zozeer te vinden is bij het niet raken van kabels of leidingen, maar is juist gelegen in het voorkomen van stilstand en gevolgschade van aangesloten afnemers. De wet WION is in het leven geroepen om gevaar of economische schade door beschadiging van ondergrondse kabels of leidingen (water-, elektriciteit- en gasleidingen, telefoonlijnen en olie- en gasleidingen) te voorkomen.

Leica biedt naast de ULTRA een complete serie kabeldetectors. Kijkt u op de website ook even bij de Leica digicat series.

Leica Ultra - kabel(breuk) detector
Leica Ultra - kabel(breuk) detector
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Grote heldere display
  • Vrij instelbare frequentie
  • Kabelbreukdetectie tot 2 cm
  • Bleutooth, GPS koppeling
  • Richting bepaling kabelligging
  • Losse zender met meer frequenties
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.