078 651 11 17

Profometer Touchscreen type 630

De allernieuwste Profometer PM-600 en de Profometer PM-630 bieden een unieke mogelijkheid voor het meten van wapeningstaal in beton. Door de unieke mogelijkheid van meten alsmede snelle analyse van gegevens ter plaatse beschikt u over een perfect instrument om analyses ter plaatse uit te kunnen voeren.

De Profometer PM-600 en PM-630 serie worden geleverd met de universele meetsensor voor het registreren van gegevens op vlakke delen. De spotsensor is speciaal ontworpen voor metingen in hoeken en langs randen of op onregelmatig gevormde oppervlakten. Ook wordt de spotsensor gebruikt waar de dichtheid van het wapeningstaal groot is. Bedieningsknoppen en LED’s op de sensor vereenvoudigen het gebruik van de apparatuur. De draadloze communicatie met de meeteenheid is modern en maakt het apparaat handzaam en veilig in gebruik op de bouwplaats.

 

Het hoge resolutie kleurenscherm van de meter bied ruime zichtbaarheid in een zonnige omgeving. De batterijduur is voldoende voor een volledige dag van 8 uur werken en analyseren van beelden zonder de accu te laden. De behuizing is voorzien van draagriem en zonnescherm om het beeldscherm bij veel zonlicht af te schermen.

 

Profometer PM-630 maakt nauwkeurig en non destructieve detectie van wapeningstaal mogelijk alsmede het meten en registreren van de dekking alsmede de diameter bepaling van het betonijzer.

 

Het instrument is de perfecte instrument voor het opsporen van wapening voor het boren van gaten, meten de concrete dekking diepte, voor aanvaarding inspectie van de dekking Nadat bekisting is verwijderd en voor kwaliteitsborging in massaproductie van Geprefabriceerde betonelementen. Het ondersteunt ook statistische evaluatie van dekking volgens het DBV richtsnoer van de Duitse vereniging voor beton en bouwtechnologie.

Profometer Touchscreen type 630
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nieuwe generatie dekkingsmeter
  • Nauwkeurig en betrouwbare
  • Wapening detectie tot 185mm diepte
  • Diameter wapening indicatie
  • Zeer eenvoudige menustructuur
  • Realtime weergave op tablet
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.