078 651 11 17

Almemo 2690-8 - 5 kanaals Datalogger

De Ahlborn Almemo 2690-8 dataloggers stellen u in staat om analoge sensoren aan te sluiten via TEDS connectoren. Op deze wijze stelt u met 1 instrument en losse sensoren een meter samen die 65 andere meters vervangt. Simpel een sensor kopen, TEDS verbinding monteren en u leest de sensor uit, logt data, koppels wifi verbindingen, meters in een netwerk of via bleutooth. De 2690 maakt het mogelijk tot 5 sensoren gelijktijdig aan te sluiten.
De 2690 als datarecorder meet met een nauwkeurigheid vanaf 0,03% (klasse 0,5). De 2690 serie loggers is voorzien van een duidelijke en intuitief menu en display. Bediening is net zo eenvoudig als uw telefoon.
Metesco verhuurt dit instrument in combinatie met de door u gewenste sensoren. U kunt denken aan onder andere sensoren voor kracht, temperatuur, druk en verplaatsing of een combinatie van sensoren.

Op basis van 1 druksensor kan het instrument 100 meetwaarden per seconden opslaan, ideaal voor bijvoorbeeld het in kaart brengen van waterslag of als drukrecorder

 

2690 datalogger Metesco
Almemo 2690 5 kanaals datalogger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Tot 65 sensoren koppelbaar
  • 100 metingen/seconde registreren
  • Multi kanaals weergave, duidelijk overzicht
  • Excel bestand als output
  • Inzetbaar in een netwerk
  • Ingezet voor druk- en temperatuurmetingen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.