078 651 11 17

Almemo 8590-9 - 9 kanaals Datalogger

Nauwkeurige datalogger en meter voor registratie van  meetgegevens van diverse sensoren.  Uitgebreide functies voor alle meeteenheden. Meten met hoge nauwkeurigheid en meten met hoge snelheid. 9 ingangen, fungerend als datalogger of PC-interface. Ahlborn ALMEMO ®

De 8590 huurinstrumenten worden geleverd met sensoren naar keuze. Door de verhoogde nauwkeurigheid en de mogelijkheid te meten tot 50 metingen per seconde of tot 100 m/sec met een externe geheugenmodule is dit het ideale instrument voor toepassing op een breed gebied. Bij huur van dit instrument ontvangt u optioneel software voor datalogging en instellen van de meter. Vanwege het ontbreken van het display is het nodig het instrument vooraf in te regelen of deze gekoppeld aan een PC te laten loggen. Verder heeft het dezelfde functionaliteit als de andere Almemo dataloggers.

Geleverd als complete kit met sensoren naar keuze. Wanneer u tijdens de meting de waarden wilt kunnen aflezen, adviseren wij de Almemo 2590.

Almemo 8590 autonome datalogger
huur uw almemo datalogger bij Metesco nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Hoge nauwkeurigheid en stabiliteit
  • Meten tot 50 m/sec. optioneel tot 400 m/sec
  • 65 standaard meetbereiken/eenheden
  • Temp meten, resolutie 0,001 K (8.. + 65 ° C)
  • Compact en licht van gewicht
  • Op batterij of netvoeding
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.