078 651 11 17

Ahlborn Almemo 710 - 10 kanaals Datalogger

 

Datalogger van Ahlborn Almemo 710 huren van Metesco

Plug & PLay datalogger waarbij sensoren met een universele stekker voorzien van TED eletronica door het meetinstrument wordt herkend.

De Almemo 710 is een zeer uitgebreid datalog systeem, met de mogelijkheid om maximaal 1000 metingen per seconde te registreren. Ideaal voor bijvoorbeeld het in kaart brengen van snelle processen zoals drukpieken en piekbelastingen op een loadcell. 

TEDS connectie

Metesco heeft honderden TEDS sensoren op voorraad welke aan deze datalogger kunnen worden gekoppeld. Het instrument heeft 10 meetingangen, waarop sensoren voor bijvoorbeeld druk, kracht, verplaatsing en temperatuur in elke willekeurige combinatie kunnen worden aangesloten.

Het is een intuitief instrument, wat wil zeggen dat het voor een ieder goed te gebruiken is. De meter beschikt over een helder 5.7" kleuren touchscreen waarop zeer overzichtelijk de gekoppelde sensoren met bijbehorende meetwaarden worden weergegeven. Ook kan dit grafisch worden weergegeven, voor eenvoudige herkenning in het veld.

Het interne geheugen biedt ruimte voor ca. 1.5 miljoen meetwaarden, wat nog uitgebreid kan worden met de optionele geheugenmodule. Deze doen wij er bij verhuur altijd bij, omdat hiermee direct een excel bestand van de geheugenmodule kan worden uitgelezen. Hierin staan alle meetwaarden afgezet tegen datum en tijd in een overzichtelijke tabel. Veel eenvoudiger wordt het niet.

Metesco Nederland heeft als distributie Partner van moderne apparatuur dit instrument beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.

Almemo 710, 10 kanaals datalogger
ahlborn almemo datalogger, meetinstrument huren metesco
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Datalogger met 10 meetingangen
  • Verschillende sensoren koppelbaar
  • Meetinterval tot 1000 metingen per seconde
  • Geheugen voor miljoenen meetpunten
  • Touchscreen bediening, helder display
  • Compleet overzicht, real-time metingen
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.