078 651 11 17

Graphtec GL840 - 20kanaals datalogger

De Graphtec GL840 is een datalogger met standaard 20 analoge kanalen. Dit is uitbreidbaar naar maximaal 200 kanalen, me tbehulp van optionele uitbreidingsmodules.

De logger heeft een helder 7" TFT kleurenscherm en is eenvoudig te bedienen. Het instrument heeft een intern flash geheugen van 4GB, wat uitbreidbaar is naar 32GB met een optionele SD card. Data is eenvoudig van het instrument te halen door middel van een usb stick aan de zijkant.

Graphtec Dataloggers zijn leverbaar in ons verhuurprogramma met maximaal 200 ingangen. Dit maakt uw instrument universeel en biedt de mogelijkheid om gelijktijdig en langdurig veel kanalen gelijktijdig te loggen. Standaard zijn er ingangen voorzien voor:

Voltage 20mV tot 100 V (DC)
Thermokoppel type R, S, B, K, E, T, J, N,
WRTD type Pt100, Pt1000, JPt100
Luchtvochtigheid 0-100%
Pulse - Accumulating, Instant or RPM
Logic

De Graphtec GL840 is een nieuwe generatie van digitale dataloggers met multifunctionele ingang.Leverbaar voor verhuur en verkoop via Metesco Nederland.

Graphtec GL840 -  20kanaals datalogger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Intern geheugen & SD card
  • Direct loggen naar USB stick
  • Grafisch display 7" TFT
  • 20 kanalen, uitbreidbaar tot 200 kanalen
  • Galvanische gescheiden poorten
  • DC spanning van 20mV tot 100v
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.