078 651 11 17

Graphtec GL900-8 - Highspeed logger

Met de grote 5.7" kleurenmonitor en uitgebreid intern geheugen is de GL900 een op zichzelf staande uiterst compacte en snelle meerkanaals datalogger. De sampling rate loopt vanaf 10μs.

De recorder heeft 8 geisoleerde kanalen voor analoge metingen. De meter beschikt over 14 programmeerbare meetbereiken en is aan te passen aan een breed scala van signaaltypen, waaronder thermokoppels (K, J, E, T, R, S, B, N, W) , proces signalen (4-20 mA) en tot vier puls kanalen. ook Rv vochtmetingen zijn mogelijk met een optionele sensor.

De GL900 kan worden geconfigureerd voor maximaal vier verschillende alarm uitgangen als een functie van meetwaarden. Verder is de GL900 voorzien van ingebouwde USB en Ethernet poorten om overdracht van gegevens naar een aangesloten PC real time of naar het geheugen te schrijven.

Meetprotocollen kunnen worden geconfigureerd in de software en geüpload van de PC naar het instrument.Hiervoor wordt de software vanzelfsprekend meegeleverd.

Wij verhuren en verkopen deze datalogger, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Graphtec GL900-8 - Highspeed logger
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Groot 2GB intern geheugen
  • Groot en helder 5.7" display
  • Duidelijke bediening en helpfunctie
  • Meetinterval 10μs tot 1 min
  • Thermokoppels, mA, Vdc tot 500V
  • Meetinterval vanaf 10μs
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.