Direct uit voorraad leverbaar | Bel direct: 078 651 11 17

Drukrecorders

Bij Metesco huurt u drukrecorders en perspompen of manometers van gerenommeerde merken als Cristal, Union en vele meer. Alle drukrecorders worden gekalibreerd op onze drukbalans die herleidbaar is naar Minerva, de referentiestandaard voor druk in Nederland.

Productoverzicht Drukrecorders

Icon Advies Op Maat

Advies op maat

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma zorgen wij altijd voor een goed advies op maat.

Icon Certificaat

Kalibratie certificaat

Wij kunnen aantonen dat al onze meetinstrumenten voldoen aan de fabrieksspecificaties. Bij Kalibratie draait alles om nauwkeurigheid, en daarmee bent u bij ons aan het juiste adres!

Icon Direct Leverbaar

On Demand

Wij zorgen ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Bij ons kunt u meten zonder investering, beheer en onderhoud. Al onze instrumenten zijn direct leverbaar voor zowel verkoop als verhuur.

Over Datalogger verhuur

Wanneer men spreekt over de huur van meetinstrumenten, doelt men vaak ook dataloggers. Een datalogger is een kern item voor data acquisitie projecten waarbij rapportage wordt gevraagd. Het maakt eigenlijk niet uit welke eenheden moeten worden vastgelegd, vrijwel altijd dient er iets te worden aangetoond door de betreffende partij. Dit kan zijn richting de opdrachtgever, maar vaak is het ook gericht op het verkrijgen van inzicht in situaties.

Dataloggers heeft Metesco is vele vormen en gericht op vele soorten data. Zo kunt u dataloggers huren voor het vastleggen van 1 sensor/kanaal tot loggers met 40 kanalen voor simultaan loggen. Parameters als flow, kracht, massa, temperatuur, versnelling, druk, verplaatsing en luchtvochtigheid kunnen worden vastgelegd. Soms resulteert in een Excel file, soms is er software benodigd, welke Metesco dan uiteraard meelevert.

Terugbelservice Onze terugbelservice

Bel direct: 078 651 11 17

Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug.

Unternehmensname und Rechtsform
Ihre Nachricht...