078 651 11 17

Katronic KATflow 200 - Flowmeter

Snel controleren van het debiet is mogelijk met de Katflow200 van Metesco. De ideale oplossing door meten vanaf de buitenzijde op de leidingen. Geen stilstand, snel plaatsbaar, goedkoop en kostensparend.

De KATflow 200 is ontworpen voor snelle inzetbaarheid, licht van gewicht met een uitgebreide menugestuurde bediening. De ideale lichte en compacte draagbare debietmeter. Intuïtief te nedienen instrument met Setup Wizard die de gebruiker stap-voor-stap begeleidt bij de meter configuratie.

De behuizing is spatwaterdicht en heeft een rubber bescherming. De flowmeter is daardoor zeer geschikt voor toepassingen in zware, industriële omstandigheden.

Voor een correcte installatie van de clamp-on sensoren op de buis is er Sensor Positionering Assistant, die geeft de gebruiker visuele en hoorbare indicaties tijdens sensoren monteren.

typische toepassingen:

Pomp beproeving en inspectie
Opsporen lekkage en verstopping
Flow en debietmetingen
Commisioning en oplevering

Voor andere toepassingen beschikken wij ook over meters van Dynasonics, Micronics Siemens of Greyline. Bel voor meer informatie.

Katronic KATflow 200 - Flowmeter
Katronic KATflow 200 - Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Pijpdiameter 10 mm tot 3000 mm
  • Temperatuur bereik -30 °C tot +200 °C
  • Hoge nauwkeurigheid ±0.5 %
  • Batterijduur tot 24 uur
  • Interne datalogger 100.000 metingen
  • Compact, draagbaar
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.