078 651 11 17

Micronics portaflow 216 - Flowmeter

Micronics maakt snelle controle van een installatie en/of een proces mogelijk. Deze draagbare clamp-on flowcomputer van Metesco Nederland is de ideale oplossing voor metingen aan de buitenzijde van de leidingstelsel. Maakt geen inbreuk op het proces wat stilstand voorkomt van uw proces. Een draagbare clamp on flowmeter maakt uw controle sneller, eenvoudiger en efficienter. U meet "buiten wat er binnen stroomt”. Ofwel snel aanbrengen, vanaf buiten meten, registreren zonder contact met het medium wat u meet. Bij controlemetingen is het belangrijk dat apparatuur snel en eenvoudig gemonteerd en geconfigureerd kan worden, waarbij zo min mogelijk specialisme noodzakelijk is. Micronics meters werken menugestuurd en een grafische handleiding wordt meegeleverd. De menusturing vraagt u telkens de gegevens welke u invoert in de meter via het overzichtelijke toetsenbord. Hierdoor geen moeilijke instellingen, metingen vooraf en/of pionieren om tot een resultaat te komen en met 3 minuten is de meter geplaatst. U kunt bij ons meters huren van de merken Micronics, Siemens Controlotron, Greyline, Panametrics, Flexim, en Katronics

Micronics portaflow 216 - Flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Draagbaar, Snel inzetbaar
  • Lichtgewicht en compact
  • Eenvoudig in gebruik
  • Menu gestuurd instellen
  • Metrische weergave van gegevens
  • 13-400 mm leiding diameter
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.