078 651 11 17

Micronics Portaflow 220 - Debietmeter

De Portaflow 220 is een draagbare flowmeter, zonder datalogger, waarmee realtime de stromingssnelheid in kaart gebracht kan worden.

Het instrument wordt geleverd met 1 vaste sensorset, A of B. Het meetbereik varieert hierdoor van 13-115mm tot 50-1000mm. Er kan worden gemeten aan een maximale stromingssnelheid 20m/s.

Metesco voor verhuur van flowmeters. Metesco verhuurt een breed assortiment aan flow en debietmeters alsmede clamp-on energiemeters voor bvb cv installaties. Wij verzorgen ook metingen bij u op lokatie. Wij verhuren ultrasone flowmeters van Micronics, Dynasonics, Greyline en Flexim.

Onze ultrasone flowmeters zijn voorzien van een quick-start menu zodat u volledig door het menu wordt geleid. Zonder enige kennis van zaken kunt u snel aan de slag.

 

Verhuur flowmeters. ODS verhuurt diverse typen flowmeters voor
metingen op uw locatie. U kunt de volgende flowmeters bij ODS huren: Ultrasone 

Verhuur van flowmeters. Metesco Nederland, specialist op gebied van flowmeter verhuur beschikt over diverse typen flowmeters voor meten op wisselende lokaties. Plaatsing binnen luttele minuten, betrouwbare gegevens. Datalogger ingebouwd en voorzien van grote display voor overzicht van flow, debiet, verbruik etc. Ideaal voor meten aan hydranten en andere controles.

 

Portaflow 220 Ultrasone clampon flowmeter
Debietmeter schone vloeistoffen
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voor het monitoren van schone vloeistoffen
  • Keuze uit sensorset A of B
  • Meetbereik sensor A 13-115mm
  • Meetbereik sensor B 50-1000mm
  • Voor realtime weergave stormingssnelheid
  • Draagbaar een gemakkelijk in gebruik
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.