078 651 11 17

TSI 250 DL - Hydrant Flowmeter DN65

Metesco Nederland vertegenwoordigt TSI flowmeters uit Ierland. Deze flowmeterfabrikant richt zich specifiek op meters voor gebruik binnen het brandweerwezen en de drinkwatertechniek.

Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst van een hydrant is een belangrijk gegeven en dient minimaal jaarlijks te worden gecontroleerd vanuit arbo en milieu veiligheidsoogpunt, maar ook verzekeringstechnisch gezien. Hydranten, je gebruikt ze zelden, worden soms over het hoofd gezien als het gaat over controle op werking en opbrengst.

Met de instrumenten van TSI kunt u tot 3000 L/min registreren en een maximale druk van 25 bar. Met of zonder datalogger verkrijgbaar. De datalogger biedt ruimte voor het opslaan van 12 uur aan metingen, bij een meetinterval van 1 seconde. Ook is er optioneel een pulse output te selecteren, zodat de data naar uw bestaande systeem teruggekoppeld kan worden.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor huur, koop en servicing.

 

TSI 250 DL - Hydrant Flowmeter DN65
TSI 250 DL - Hydrant Flowmeter DN65
TSI 250 DL - Hydrant Flowmeter DN65
TSI 250 DL - Hydrant Flowmeter DN65
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact & Draagbaar
  • Flow meten tot 3000 L/min
  • Druk meten tot 25 bar
  • Nauwkeurig meten aan hydranten
  • Kennis opbrengst tappunt (verplicht)
  • Datalogger voor 12 uur meten
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.