078 651 11 17

Fluxus 608 atex clamp-on ultrasone debietmeter

Te huur Flexim portable clamp-on flowmeters

De Fluxus F608 van Flexim is een EX. Atex gecertificeerde clamp-on ultrasone debietmeter voor toepassing buiten op een leiding binnen een explosiegevaarlijke zone. Geen stilstand van uw proces en toch nauwkeurig en en snel meten. De ideale draagbare en ultrasone clamp-on debietmeter waarbij vervuiling geen enkele rol speelt. Door de snelle en externe montage buiten op een leiding betekent dit dat u geen onderbreking in uw proces heeft waardoor de stilstand kosten en montagetijd beperkt blijven.

De Fluxus F608 van Flexim is een EX. Atex gecertificeerde clamp-on ultrasone debietmeter is uitermate geschikt voor gebruik in ATEX zone2, waarbij de sensoren zelfs kunnen worden toegepast in zone 1. De sensoren (4MHz) zijn uiteraard stof- en waterdicht en zijn voorzien van een rvs 304 mantel.

De Fluxus F608 van Flexim is een EX. Atex gecertificeerde clamp-on ultrasone debietmeter kan worden toegepast op leidingen tot DN400, waarbij voor grotere diameters optionele sensoren verkrijgbaar zijn. De stromingsgsnelheid in de leiding mag lopen 0.01 m/s tot 25 m/s.

 • On- en offshore werkzaamheden
 • Binnen fabrieken en Raffinaderijen
 • De voedingsmiddelen industrie
 • Aan boord van schepen
 • Bij Energie- en krachtcentrales.

De Fluxus F608 van Flexim is een EX. Atex gecertificeerde clamp-on ultrasone debietmeter is snel en eenvoudig te plaatsen. Door de hoge accucapaciteit kunt u langdurig meten met een volle accu.

Preventieve controles van flowsensoren in uw installatie.

Veelal worden stationaire sensoren gecontroleerd op juiste werking door deze uit te bouwen. Dat geldt ook voor flowsensoren.

Geen stelstand van uw proces, clamp-on princiepe.

Demontage van een sensor in een fabriek die in werking is is niet de juiste keuze. immers u wilt weten of de flowmeter nog functioneel is, niet de fabriek stil leggen. Metesco biedt een uitkomst. Ultrasone clamp-on digitale flowmeters die non invasief kunnen worden ingezet door eenvoudig een sensor op een leiding te klemmen. Simpele techniek, nauwkeurig meten en de bediening is kinderlijk eenvoudig en menugestuurd vanuit de portable flowmeter zelf.
Ultrasoon volgens het transsittime princiepe meten.

Maximale service, wij maken van klanten ambasadeurs voor ons bedrijf.

Wij leveren geen dozen bij Metesco Nederland. Wij trachten altijd te werken volgens het 9+ princiepe wat wil zeggen dat wij u als gebruiker of klant (ook van concurrentie) trachten te helpen en op een wijze dat we de verwachting overtreffen. Dat is onze manier van verhuur, dienst verlenen. Verhuur of een verhuurbedrijf is uiteindelijk niets anders als een dienstverlener cq een dientverlenende organisatie.


Voordelen van klemsensoren: niet-invasief en niet-intrusief.

Non invasieve clamp-on flow- of debiet meters breken niet in op uw bestaande processen. Helemaal in een explosiegevaarlijke omgeving is dit een factoor van belang.

Clamp-on digitale debietmeters werken van buitenaf door sensoren buiten op de in gebruik zijnde leiding te klemmen. Deze leiding kan in princiepe van elk materiaal zijn, zolang dat maar homogeen is. Dicht beton is mogelijk, een vezelgewapende slang weer niet. de diameter is afhankelijk van welk type sensor wordt gekozen en kan tot meters in diameter zijn. Geen enkel probleem. de vloeistoffen moeten ook homogeen zijn. Dus een schone vloeistof, whatever welke, kan, maar wanneer er bvb te veel luchtbellen of vaste delen zich in de vloeistof bevinden dan weer niet.
Merken: Flexim, Micronics, Dynasonics, Katflow debiet meters, wij verhuren ze allemaal. U mag en kunt kiezen uit deze veelheid aan flowmeters.

Vraag naar de mogelijkheden voor huren of koop maar ook kalibratie van uw flowmeter. Voor uitleg over de werking van ultrasoon meten kijkt u HIER.

 

flexim fluxus 608 flowmeter, debietmeter, doorstromingsmeter, flowcomputer
huren, verhuur, huur, portable flowmeters, clamp-on, debietmeter, doorstromingsmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Atex zone 1 Ultrasone Clamp-on Flowmeter
 • Vloeistof snelheid 0.01 m/s tot 25m/s
 • Leidingdiameter tot 400mm
 • Nauwkeurigheid ± 1.6% rdg, ±0.01 m/s
 • Waterdichte behuizing, resistent tegen olie
 • Eenvoudig te bedienen, snel meten
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.