078 651 11 17

Greyline Doppler 6.1 - Debietmeter

Flowmeters van Metesco gebruikt u voor bijvoorbeeld voor inregelen van vloeistofstromen of debietmetingen. De Mettesco Greyline DFM 6.1 Doppler debietmeter is geschikt voor meten aan vloeistoffen met daarin vaste deeltjes. De eenvoudige montage en intuitieve menu maakt het mogelijk om snel en voor iedereen om het instrument te plaatsen.

De DFM 6.1 sensor is verbonden aan de buitenkant van een pijp middels contactpasta. De akoestische puls wordt afgegeven en teruggekaatst naar de sensor door deeltjes of gassen in de stromende vloeistof. De stroomsnelheid van elke vloeistof kan worden gemeten mits daarin luchtbellen of vaste stoffen aanwezig zijn. Het is de oplossing voor meten van afvalwater, slurries, slib, en toepasbaar op de meeste chemicaliën, zuren, logen, en smering vloeistoffen. Met de interne batterij van de PDFM 6.1 kan deze de gehele dag worden gebruikt. Voor continu gebruik kan het instrument worden aangesloten op 115/230VAC of 12VDC ingangen van uw auto.

 

Greyline Doppler 6.1 - Debietmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Flowmeter voor vervuilde vloeistoffen
  • Enkele clamp-on sensor
  • Eenvoudig instelbaar
  • Vanaf 12 mm tot 5000 mm leiding diameter
  • Voorzien van datageheugen
  • Draagbaar en snel verplaatsbaar
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.