078 651 11 17

Siemens FUB 1010 Portable flowmeter

De Siemens FUB1010 kunnen wij leveren in diverse uitvoeringen en met diverse sensoren. De huurmeters zijn compact en snel te plaatsen en door de menusturing is dit door iedere techneut uit te voeren.

Metesco is verhuurspecialist op het gebied van flowmeters en drukrecorders. Metesco levert aan de olie en gas industrie, bouw-, industrie, maar ook de installatietechniek. Zoekt u een brandstof verbruiksmeter voor industriuele motoren, ook daar bieden wij passende oplossingen voor.

Ultrasone portable flowmeters werken buiten op de leiding waardoor er geen sprake is van stilstand van uw proces. De werking is gebaseerd op ultrasone geluidsgolven die binnen de leiding reflecteren richting een tweede sensor. Het verschil in snelheid met de stroom mee of tegen de stroom in noemt men transittime. Onze Ultrasone debietmeters meten nauwkeurig het verschil in looptijd binnen het medium.

Siemens FUB 1010 Portable flowmeter
Siemens FUB 1010 Portable flowmeter
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Debietmeter zonder inbreuk proces
  • Energiemeter, datalogger
  • Meting van vloeistof of gas
  • Meetbereik tot ±12m/s
  • Signaal bij aanwezigheid vervuiling
  • Hoge nauwkeurigheid
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.