078 651 11 17

MetFlow TA Live - Balancing computer

De MetFlow TA Live is een balancing computer voor het meten aan en inregelen van complete HVAC systemen. Deze flowmeter meet statische druk, drukverschil en flow in uw systeem. Het instrument meet via het drukverschil de flow die door de inregelafsluiters stroomt. Een eenvoudige manier om uw systeem te balanceren.

Deze balanceer computer is specifiek ontwikkeld voor metingen aan inregelafsluiters en inregelkranen van merken, zoals TA (Tour & Andersson / IMI Hydronic), Oventrop, Danfoss en Honeywell. Van elke type inregelafsluiter staan het type + foto, de binnendiameter en overige karakteristieken voorgeprogrammeerd.  Aan de hand van de invoer van het gebruikte type berekent het instrument automatisch de voorinstelling van een inregelafsluiter.

Voorbeeld inregelafsluiters zoals vermeld in het geheugen:

 • TA / IMI Hydronic STAD, STAD-R, STAF, Compact-P
 • Ballorex Basic, Dynamic,Vario, Venturi
 • Danfoss MSV-B, MSV-BD, MSV-C, MSV-F, AB-PM
 • Honeywell Kombi 2+, Kombi 3+, Kombi-FII
 • Oventrop AquaC,HycoconV, Hydroc.F, Hydroc.R, VFC, VFR

Bovenstaand beslaat slechts een greep uit het bestand, waarin nog veel meer valves in voorgeprogrammeerd staan. Wanneer een type toch niet voorgeprogrammeerd staat, dan kunt u aan de hand van de kV waarde alsnog inregelen. U kunt dus altijd aan de slag met de MetFlow TA Live! 

Deze drukverschil- en flowmeter is de opvolger van de populaire MetFlow TA10Een groot verschil is dat de MetFlow TA Live wordt aangestuurd via een app, vrij te verkrijgen via de app store. Zowel Android als iOS is beschikbaar. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat er geen limiet is aan het aantal geheugenplaatsen. Actuele druk en flow in klep leest via de app af, en op basis hiervan kunt u het systeem inregelen.

De MetFlow TA Live wordt geleverd inclusief kranen en inregelnippels. Verder altijd een handleiding en informatie over de app en het gebruik ervan.

Bent u geinteresseerd in dit instrument? Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

MetFlow TA Live - Balancing computer
MetFlow TA Live - Balancing computer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
 • Balanceer computer HVAC systemen
 • Instellen en aansturen via App
 • Inregelafsluiters voorgeprogrammeerd
 • 1200 foto's + karakteristieken in geheugen
 • Ook handmatig kV waarde in te geven
 • Oventrop, Danfoss, Tour & Andersson
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.