078 651 11 17

Metesco Printlogger 2p - Dataprinter

De Metesco dataprinter (Printlogger) is een veelzijdig meetinstrument met ingebouwde printer. Op dit instrument is het mogelijk om 2 sensoren aan te sluiten en gelijktijdig te loggen. Dit kunnen druksensoren zijn, of bijvoorbeeld een druksensor en een temperatuursensoren. Op verzoek is het ook mogelijk om verplaatsing- of kracht sensoren aan te sluiten.

De gegevens worden real-time als grafiek geprint in lineaire vorm, waar na starten eerst de datum, tijd, meetgegevens, sensor gegevens en grafiekbereik wordt geprint.  Vervolgens print de meter elke ± 4 minuten een reeks aan meetwaarden. Standaard is de meetinterval ingesteld op 1 seconde wat optioneel ook sneller kan.

Naast het printen kan dit type instrument de meetwaarden ook digitaal opslaan. Voor klanten die digitale rapportage willen aanleveren, maar wel een handtekening van de opdrachtgever op de print moeten hebben (voor en na de metingen) is dit ideaal.

Het moderne alternatief voor schrijvende meters of kaartschrijvers. Het geeft de mogelijkheid voor digitale rapport alsook het aftekenen door een opdrachtgever. Angst voor fraude is hiermee direct geelimineerd.

Eenvoudige bediening, slechts aan/uit; start/stop. Werkt aan de netvoeding.
Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huur uw digitale drukprinter bij Metesco Nederland
Drukrecorder met geintegreerde printer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale printer voor druk, temperatuur
  • Makkelijk in gebruik, plug&play
  • Gegevens worden digitaal opgeslagen
  • Gegevens direct op papier geprint (printrol)
  • Niet fraudegevoelig dankzij directe print
  • Alternatief voor 'ouderwetse' kaartschrijver
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.