078 651 11 17

Kaartschrijver - Druk/temp recorder

De 9" draagbare schrijvende meter voor druk en temperatuur is gemonteerd in een moderne behuizing van ABS. De Peli Flight cases zijn onverslijtbaar en ideaal voor gebruik in industriële
omgeving.

BIj Metesco zit vrijwel elk meetinstrument in ene Pelicase, deze drukrecorders passen hier dus naadloos bij aan. De draagbare -huurapparatuur- drukrecorders schrijven alleen drukwaarden waarbij een keuze mogelijk is uit verschillende looptijden voor de uurwerken. Ook is het mogelijk om bij aankoop uw wensen op te geven mbt druk en temperatuur recording of zelfs registratie van de luchtvochtigheid.

Dit betreft eigenlijk de traditionele drukrecorder, compleet met slang en 1 of 2 pennen. Populair vanwege de eenvoud en lage gevoeligheid voor fraude. De papieren kaart kan een inspecteur ter plaatse aftekenen voor gezien. Digitale informatie in bestandsformaat kan in theorie gewijzigd worden en wordt door survey, onderzoek en adviesbedrijven niet altijd aanvaard.

Naast deze kaartschrijvers heeft Metesco ook digitale drukrecorders. Zelfs hebben wij een variant, die zowel digitaal logt, alsook de drukwaarden afdruk op een printrol.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kaartschrijver - Druk/temp recorder
Kaartschrijver - Druk/temp recorder
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Behuizing van RVS of ABS
  • In stootvaste behuizing
  • Druk en/of temperatuur metingen
  • Tot 1000 bar, bel voor uw drukbereik
  • Uurwerken 1, 6, of 24 uur of 7, 30 dagen
  • Ook mogelijk met temperatuur pen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.