078 651 11 17

Fluke 1653B - Installatietester

Installatietesters van Fluke zijn de ideale instrumenten voor de installateur. Uit de 1650-serie kunt u verschillende versies kiezen waaronder de Fluke 1653B. Ideaal voor metingen in scholen, gebouwen en in woningen, maar ook voor industriele toepassingen.

Dit instrument is de must-have voor ieder installatiebedrijf Controle op veiligheid van technische installaties zoals controle van aardlekschakelaars, trippen van aardlek schakelaars of bijv. de lusimpedantie. Interne controlefunctie voor 0-stelling van de gebruikte meetsnoeren.

U huurt dit instrument voor controleren en garanderen van de functionaliteit van bedrading in installaties en of deze veilig is en juist is aangelegd. De meters voldoen uiteraard aan de eisen in IEC 60364.

Met de draaiknop stelt u snel in welke metingen u wilt verrichten. De zeer grote display laat duidelijk zien welke meetwaarden worden weergegeven en zelfs in donkere omgeving zijn waarden duidelijk afleesbaar. De grote display met duidelijke symbolen biedt ook nog eens een grote gezichtshoek zodat ook wanneer u schuin voor de display staat gegevens goed zichtbaar zijn.

Ruim voorradig bij Metesco, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Fluke 1653B - Installatietester
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Intuitive, multifunctionele installatietester
  • Grote display voor snel overzicht
  • PASS/FAIL-indicatie voor RCD
  • RCD stroom modus
  • Circuit- en lijnimpedantie met mΩ resolutie
  • Geleverd met software als complete set
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.