078 651 11 17

GS57 - Installatietester & Netanalyzer

De HT-Italia GS57-serie bestaat uit 2 testinstrumenten, die een combinatie zijn van een veelzijdige installatietester met een uitgebreide 3-fasen TRMS netanalyser en energiemeter.

Deze toestellen zijn in staat metingen te verrichten volgens NEN 3140 en NEN 1010, zoals isolatieweerstand, uitschakeltijd en -stroom van aardlekschakelaars, lusweerstand, laagohmige weerstand, circuitweerstand en aardverspreidingsweerstand.

Daarnaast zijn deze toestellen voorzien van een datalogger / recorder, waarmee parameters als o.a. frequentie, werkelijk vermogen, blind vermogen, schijnbaar vermogen, de arbeidsfactor en zelfs de totale harmonische vervorming kunnen worden gemeten, geregistreerd en geanalyseerd per fase of over alle drie de fasen. Het toestel voldoet aan de norm EN50160.

De GSC57 heeft een speciale functie voor het testen van beschermingsleidingen in medische ruimten tot 10Aac. Hierbij wordt een laagohmige waarde bepaald met behulp van een teststroom van minimaal 10Aac. De HT-Italia GSC53N en GSC57 zijn ideale meetinstrumenten voor iedereen die een 3-fasen installatie wil testen, keuren en analyseren op fouten om deze vervolgens te kunnen verhelpen.

 

GS57 - Installatietester & Netanalyzer
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compact en multifunctioneel instrument
  • Metingen vlg NEN3140 & EN50160
  • Testen 10A medische ruimten
  • Datalogger met groot geheugen
  • Wordt verhuurd inclusief software
  • Power Quality en Installatie tester in een!
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.