078 651 11 17

Fluke 2042 - Kabel (breuk)detector

Fluke 2042 is de professionele kabelzoeker voor universeel gebruik in de installatiewereld en bouw. Simpel in gebruik en ideaal voor het volgen en opsporen van kabels in muren, vloeren en in de grond. Ook voor uitzoeken welke stroomgroep waar in de meterkast begint is dit instrument ideaal.

Stroomonderbrekingen, kabelbreuk of kortsluitingen kunt u ook detecteren, kortom de ideale en universele kabeldetector. Hij kan ook worden gebruikt voor het traceren van metalen waterleidingen en verwarmingspijpen.Voor kabelbreuk detectie kunnen wij ook een 2e transmitter meeleveren, zodat u aan 2 zijden van de kabel een uniek signaal op de kabel kan zetten.

De unit bestaat uit een set van transmitter en ontvanger in een flight case wordt geleverd. Voor toepassingen (spanningvoerende of spanningsloze kabels) zonder inzet van andere instrumenten.

Dit instrument heeft zijn waarde vooral bewezen bij detectie wanden. Wanneer uw toepassing met name grondwerkzaamheden betreft, adviseren wij Leica DigiCat of Megger TDR.

Fluke 2042 - Kabel (breuk)detector
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kabeldetector vooral voor in wanden
  • Transmitter & ontvanger
  • Digitaal gecodeerd zendsignaal
  • Doorgeven van niveau, code en spanning
  • LCD met achtergrondverlichting
  • Aanpassing ontvangstsignaal gevoeligheid
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.