078 651 11 17

Fluke 715 Kalibrator

De Fluke 715 huurkalibrator is geschikt als nauwkeurig kalibratie instrument in de industrie en techniek. Deze kalibrator is bijvoorbeeld geschikt voor nauwkeurig kalibreren tijdens onderhouds shut-downs in de petrochemie of in laboratoria.

Door de vele instelbare functies en de hoge nauwkeurigheid  kan dit kwalitatief hoogwaardige meetinstrument ingezet worden tijdens commisioning werkzaamheden of onderhouds stops in de industrie. De compacte en lichte calibrator kan worden ingezet voor het meten van  lusstroomsignalen met een nauwkeurigheid van 0,015%.

Ook is de kalibrator in staat om spanningen afkomstig van PLC of transmitters te meten. De Kalibrator is bestand tegen stof is spatwaterdicht, en is voorzien van een 9V batterij.

Geleverd als kit met meetsnoeren.

 

Fluke 715 Kalibrator
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meet lusstroomsignalen 0-20 mA/4-20 mA.
  • Hoge nauwkeurigheid van 0,015%
  • Meten uitgaande spanningssignalen PLC
  • Genereert / simuleert een lusstromen
  • Simuleert voedingsspanning 100mV
  • Instelbare nulpositie, instelbaar testbereik
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.