078 651 11 17

VDV Pro - Koperkabel tester

VDV II Pro is een eenvoudig te bedienen instrument welke het mogelijk maakt om verbindingen te checken van bijvoorbeeld koperkabels van spraak-, gegevens- en video-installaties, zoals telefoonlijnen, datakabels en video-/beveiligingsinstallaties in woningen, kantoren en industriële omgevingen.

Dit model bedradingstester geeft aansluitfouten weer op een grote display waaronder onderbrekingen, kortsluiting, foutieve schakeling, split pairs, of uw gebruikt de TDR-reflectometer voor opsporen van breuken.

Geschikt voor analoge (PBX) en digitale (ISDN) telefoondiensten en biedt inzicht in de netwerk-overdrachtsnelheid en duplex-status. Aansluitmogelijkheden voor RJ11, RJ45, Coax F en BNC. Het instrument is voorzien van een duidelijk LCD-scherm.

Voor het testen koper en glasvezel netwerken, hebben wij de SignalTek beschikbaar. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

VDV Pro - Koperkabel tester
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Controle spraak, gegevens, coax
  • Controle twisted pair en coax-koperkabel
  • Vind aansluitfout, onderbreking, kortsluiting
  • Hub-knipperfunctie, PoE-detectie
  • TDR-lengtemeting en foutdiagnose
  • Detectie Ethernet
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.