078 651 11 17

Fluke 87V Multimeter - Atex

Deze ideale multimeter van Fluke maakt werken in een ATEX omgeving mogelijk en daardoor is het werken zonder speciale vergunning of het werken met een normale multimeter niet meer noodzakelijk.

Fluke 87V Ex kunt u inzetten voor testen van motoraandrijvingen meten van stroom en spanning of weerstandsmetingen. Alle functies die u aantreft op een standaard multimeter treft u op de ATEX 87V Ex van Fluke. De 87V Ex heeft alle meetfuncties beschikbaar evenals probleemoplossingsfuncties van de beproefde Fluke 87V.

In tegenstelling tot de meeste andere ATEX-gecertificeerde instrumenten, kan hij zowel binnen als buiten de explosiegevaarlijke zone (ATEX-zones 1 en 2) worden gebruikt, zonder concessies te doen aan de prestaties of conformiteit. Dus geen verschillende instrumenten meer mee te nemen voor gebruik binnen of buiten de explosiegevaarlijke zones.

De 87V Ex beschikt ook over een ingebouwde thermometer, waardoor het aantal instrumenten dat de technici nodig hebben, nog verder afneemt.

Het instrument wordt geleverd als complete kit met meetsnoeren.

Fluke 87V Multimeter - Atex
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Geschikt voor ATEX zone 1 en zone 2
  • CAT IV 600V
  • Ingebouwde thermometer
  • Meet tot 1000 V en 10 A (AC/DC)
  • Frequentie tot 200 kHz en % duty cycle
  • Analoge graph snel veranderende signalen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.