078 651 11 17

Aardweerstand tester GEO416

 

 

Aardweerstand tester GEO416 van HTItalia huren

HT Italia is fabrikant van meetapparatuur voor de elektrotechnicus. De Geo 416 aardweerstandster biedt  een meetbereik tot 50kΩ. Met een intern geheugen voor 999 meetwaarden kunt u snel en nauwkeurig data opslaan en uitlezen via meegeleverde software en PC. Meten met een 2-draads of 3-draads methode.

NEN1010 of de NEN 3140  vereist naast meten een visuele inspectie. Complexiteit van installaties in bedrijven en woningen maakt dat verantwoordelijkheid deels is verschoven van gebruiker naar hen die de technische installatie testen en keuren. Zij krijgen dus uiteindelijke de wettelijke verantwoordelijkheid om na te gaan of installaties voldoen en aansluiten op de eisen gesteld in wetgeving. 

Meten van de aardweerstand kunt u onder andere met de GEO 416 van HT Italia. Deze wordt geleverd in een complete kit, zodat u direct kan starten met meten.

Metesco Nederland is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwaardige meetapparatuur en heeft deze beschikbaar voor zowel huur als koop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Met aarding wordt een goede beveiliging bereikt tegen indirecte of directe aanraking. Een aardlekschakelaar draagt bij aan een nog betere bescherming tegen elektrische schokken door afschakelen bij een foutstroomdetectie. Aardlekschakelaars met een hoge of zeer hoge gevoeligheid leveren extra bescherming bij directe aanraking

 

 

Aardweerstands tester huren, Metesco Nederland
huur uw geo41 aardweerstandtester bij Metesco Nederland
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Weerstandmeting 3-draads methode
  • Weerstandmeting 2-draads methode
  • Weerstandmeting bodem4-draads methode
  • Meetbereik over 50 kOhm
  • Ruis bepalen
  • Geachtomatiseerde kalibratie testkabel
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.